Vakantiedorp De Jutberg in Laag Soeren

Camping de Jutberg Laag Soeren

Vakantiedorp De Jutberg biedt alles voor kampeerders die van vrijheid houden, dat wordt al duidelijk door de natuurlijke uitstraling.
Het ongecultiveerde van dit stukje Veluwe is zoveel mogelijk intact gelaten. Geen strakke rechte paden maar speelse wegen en weggetjes doorkruisen het 18 hectare grote terrein.
U kunt naar keuze kamperen op een comfortabele plaats met water, afvoer, elektra en evt. CAI, of als het ware in de natuur op plekken die ouderwets kamperen mogelijk maken.
De terreinverlichting is spaarzaam gehouden om vleermuis, uil en nachtzwaluw de ruimte te gunnen.
Neem dus een zaklamp mee !!!
De Jutberg wordt niet alleen gekenmerkt door een ongedwongen sfeer, maar is ook in het bezit van 4 sterren, die het vakantiedorp meer dan waard is.
Moderne toiletgebouwen met gratis douches en warm water voor de afwas en toiletten met zelfreinigende brillen incl. toiletpapier, handdoek en zeepautomaat. Deels verwarmd.
Een overdekt zwembad (28° C) met massagestralen, een gezellig restaurant, speeltuin(tjes), sport en volleybalveld en in de schoolvakanties een uitgebreid recreatieprogramma maken uw verblijf kompleet.

Ook de ligging maakt de Jutberg uniek.
Midden in de bossen van de uitgestrekte Zuid Oost Veluwezoom, aan de rand van de Posbank met binnen handbereik de Achterhoek.
Fietsen of wandelen op prachtige uitgezette routes of avontuur beleven in bijv; Burgers Bush, Apenheul en vele andere attracties en evenementen maken uw verblijf in deze streek tot een belevenis.

Het begin van een mooie vakantie.
Gezinnen, families, actieve senioren
Eindeloos wandelen en fietsen
Restaurant/snackbar/Plankwinkel
BBQ/wokken/buffetten voor groepen
Familiereünie en groepsactiviteiten
18 ha bosterrein
Kamperen en Mobil Home verhuur
Overdekt zwembad met schuifdak.