€ 190

Natuurhuisje de Heerstede in Eerbeek

Deze locatie vind je in Eerbeek
5/5
Boek nu deze Overnachten:

* Let op, boek snel! VOL=VOL

Dit is een luxe vrijstaand compleet ingericht natuurhuis en ligt aan de rand van het buitengebied van Eerbeek op de Veluwe. Bedoeld voor twee personen (niet rokers), die een lang weekend of week er tussen uit willen. Het gaat hier om de beleving. Een uitvalbasis voor rustzoekers, romantici, levensgenieters, zakenmensen, bourgondiërs, wandelaars en fietsers. Van harte welkom!

Dit exclusieve huisje, met eigen overdekte parkeerplaats, staat op ons afgesloten erf van ca. 6000 m2, op een prettige afstand van ons woongedeelte. Hier is uw privacy gegarandeerd en heeft u de ruimte volledig voor uzelf, inclusief een fantastisch privé-terras met jacuzzi waar u geniet van een schitterend uitzicht over de omliggende landerijen.

Duurzaamheid is onze passie. Met zonnepanelen, uitstekende isolatie (vloer, dubbel glas, dak en wanden met minerale wol), en een efficiënte cv-combi voor warm water en verwarming, zetten wij ons in voor een groenere wereld. We scheiden ons afval zorgvuldig en gebruiken biologisch afbreekbare schoonmaakproducten. En de kers op de taart: u kunt genieten van vers fruit uit onze eigen tuin!

Uw comfort is onze prioriteit. De slaapkamer is uitgerust met een heerlijk 2-persoonsbed en de woning beschikt over moderne gemakken zoals internettoegang (WiFi), open haard, houtkachel, elektrische verwarming en airco. Uw elektrische auto? Die laadt u gemakkelijk op aan onze laadpaal.

Onze lieve, rustige loslopende erfdier is hond Senne, uw hond mag hier ook loslopen op het afgesloten terrein. Voor uw trouwe viervoeter is er een speciale hondenschaal aanwezig.

Bij uw boeking ontvangt u een gevulde koelkast met het eerste ontbijt én bubbels bij aankomst. Volgende ontbijt te bestellen bij de warme bakker.

Niet geschikt voor mensen die slecht(er) ter been zijn vanwege de steile trap naar de slaapkamer.

Bereikbaarheid? Geen zorgen, er is OV gelegenheid op maximaal 1 kilometer. Voor de golfers onder ons, golfclub De Scherpenbergh en Golf Kasteel Engelenburg liggen op slechts 10 minuten rijden.

We hopen dat u voldaan en met een opgeladen gevoel weer huiswaarts zult gaan. Angelique en Arno heten u van harte welkom!

Boek nu deze Overnachten:

* Let op, boek snel! VOL=VOL

Boek nu deze Overnachten:

* Let op, boek snel! VOL=VOL