Markten in Garderen: De Gezelligste Jaarmarkt op de Veluwe

Inleiding

Hoewel Garderen niet beschikt over een weekmarkt, heeft dit schilderachtige dorp op de Veluwe genoeg te bieden op het gebied van lokale evenementen en jaarmarkten. Wil je de lokale cultuur proeven, verse producten kopen of gewoon een gezellig dagje uit? Dan is de jaarlijkse Zomermarkt in Garderen echt iets voor jou!

Waarom Garderen Bezoeken?

Garderen is niet alleen een perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers die de Veluwe willen verkennen, maar het biedt ook een scala aan lokale kunst en cultuur. Een bezoek aan de jaarlijkse Zomermarkt is daarom de ideale manier om het beste van Garderen te ervaren.

Zomermarkt Garderen 2023

Op woensdag 16 augustus 2023 organiseert de Garderense Ondernemers Vereniging de ‘Zomermarkt Garderen’. Van 10:00 tot 17:00 ben je van harte welkom op de markt, die plaatsvindt ten hoogte van Oud Milligenseweg 4, achter Gemstore van Loon. Hier vind je een divers aanbod aan kramen, van lokale lekkernijen tot ambachtelijke producten. Voor de kleintjes is er een kleedjesmarkt aan de Eikenlaan, direct achter het marktplein.

Wat kun je verwachten?

  • Diverse kramen met lokale en handgemaakte producten
  • Een keur aan eet- en drinkgelegenheden
  • Leuke activiteiten voor jong en oud

Alternatieve Shopervaringen in Garderen

Geen zin in een markt? Geen probleem. Garderen biedt verspreid een aantal lokale winkels, kunstgalerijen en boetieks waar je naar hartenlust kunt shoppen.

Eten en Drinken

Rondom de Zomermarkt zijn er voldoende mogelijkheden om iets lekkers te eten of te drinken. Of je nu zin hebt in een snelle snack of uitgebreid wilt dineren, er is voor ieder wat wils.

Tips voor een Bezoek

  • Kom vroeg om de grootste drukte te vermijden
  • De markt is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer
  • Diverse parkeermogelijkheden in de buurt

Route en Bereikbaarheid

Garderen is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer (de bus). Parkeren kan goed bij de kerk in Garderen of tegenover ijssalon de IJstijd.

Conclusie

Hoewel Garderen geen weekmarkt heeft, maakt de Zomermarkt dit ruimschoots goed. Met een divers aanbod en een gezellige sfeer is dit een evenement dat je niet wilt missen. Plan daarom vandaag nog je bezoek aan Garderen!

Gerelateerde Artikelen

  • Activiteiten in Garderen
  • Overnachten in Garderen
  • Weekmarkt in Putten als een alternatief voor een wekelijkse marktervaring.