Markten en Jaarmarkten rond Harskamp

Harskamp, gelegen op de prachtige Veluwe, biedt geen weekmarkt maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de gezellige jaarmarkten en de omliggende markten in de naburige dorpen en steden. In deze gids brengen we u op de hoogte van alles wat er te weten valt over markten in en rond Harskamp.

Jaarmarkten in Harskamp: Zomerfair en Najaarsmarkt

Hoewel er na de corona-pandemie nog geen nieuwe edities zijn georganiseerd, waren de Zomerfair en de Najaarsmarkt / cadeautjesmarkt in Harskamp vaste evenementen op de marktkalender:

  • Zomerfair: Deze jaarmarkt stond bekend om de diverse kramen met lokale en handgemaakte producten, vaak tegen de achtergrond van een zomerse sfeer en met een reeks aan entertainmentmogelijkheden.
  • Najaarsmarkt / Cadeautjesmarkt: Ideaal voor wie nog wat laatste inkopen voor de feestdagen moet doen of gewoon een gezellige dag uit wilt.

Beide evenementen bieden een scala aan mogelijkheden voor het hele gezin. We houden het nieuws in de gaten voor toekomstige edities van deze gezellige markten.

Weekmarkten in de Buurt van Harskamp

Voor de liefhebbers van weekmarkten zijn er goede alternatieven te vinden in de omliggende dorpen en steden:

  • Voorthuizen: Een levendige weekmarkt die u kunt bezoeken voor een divers aanbod aan producten. Meer details vindt u op de Voorthuizen markt.
  • Arnhem: Een grotere stadsmarkt met een breed assortiment. Meer informatie over deze markt is te vinden op de Arnhem marktpagina.
  • Ede: Bekend om zijn markt waar veel lokale producten te vinden zijn. Neem een kijkje op de Ede marktpagina voor meer informatie.

De Veluwe: Meer dan Alleen Markten

De Veluwe is een prachtig natuurgebied dat zich uitstekend leent voor een dagje uit in combinatie met een marktbezoek. Van fietsen en wandelen tot culturele bezienswaardigheden, er is voor elk wat wils.

Hoewel Harskamp zelf geen weekmarkt biedt, maken de sfeervolle jaarmarkten en de nabijgelegen weekmarkten in Voorthuizen, Arnhem en Ede dat ruimschoots goed. We hopen dat er spoedig weer nieuwe edities van de Zomerfair en de Najaarsmarkt in Harskamp zullen plaatsvinden om het marktaanbod compleet te maken.