Markten in Hattem: De Plek voor Gezelligheid en Koopjes

Welkom in het historische Hattem, een stad die niet alleen bekend staat om haar rijke geschiedenis maar ook om haar gezellige markten. Van wekelijkse markten tot jaarlijkse festiviteiten, in Hattem is altijd wel een markt die een bezoek waard is.

Weekmarkt in Hattem

Elke woensdagmiddag kun je tussen 13.00 en 17.00 uur de weekmarkt bezoeken aan de Stadslaan in Hattem. Van verse groenten en fruit tot ambachtelijke lekkernijen, hier vind je het allemaal. Mis het niet als je op zoek bent naar lokale producten en authentieke koopwaar.

Jaarmarkten, braderieën en Speciale Evenementen

Winterfestijn Hattem

Bij het Winterfestijn op 8 december 2023, van 14:00 tot 21:00 uur, kun je je helemaal onderdompelen in de kerstsfeer. Met ongeveer 70 kramen, duizenden lampjes en gezellige live muziek en zangkoren, is dit het perfecte evenement om je kerstinkopen te doen. Je vindt hier alles van warme wollen kleding en originele cadeaus tot handgemaakte kerstdecoraties en diverse lekkernijen.

Locatie:
Binnenstad, Kerkhofstraat 2, 8051GG Hattem

Rommelmarkt Hattem

Op 2 september transformeert de hele binnenstad van Hattem in één grote rommelmarkt. Met meer dan 450 kramen en ruim 35,000 bezoekers is dit een evenement dat je niet wilt missen. Of je nu op zoek bent naar vintage schatten of leuke hebbedingetjes, de rommelmarkt in Hattem heeft voor ieder wat wils.

Wanneer:
2 september, van 06:00 uur tot 16:00 uur
Locatie:
Binnenstad, Kerkhofstraat 2, 8051GG Hattem

Je kunt je aanmelden voor een kraam of grondplek via de website van de marktmeester.

Praktische Informatie

In de buurt van alle markten zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Daarnaast zijn er ook verschillende opties voor het openbaar vervoer en vind je op de meeste markten ook sanitaire voorzieningen en eetkraampjes.

Tips voor Bezoekers

  • De vroege vogel vangt de worm; kom vroeg om de drukte te vermijden.
  • Neem contant geld mee, niet alle standhouders accepteren pinbetalingen.

Conclusie

Of je nu een inwoner bent van Hattem of een bezoeker, de markten in Hattem bieden een gezellige en authentieke ervaring voor jong en oud. Maak je klaar om te shoppen, te ontdekken en te genieten!

Gerelateerde Pagina’s

  • Shoppen in Hattem
  • Bezienswaardigheden in Hattem
  • Overnachten in Hattem