Markten in Heerde

Inleiding

Heerde is een prachtige gemeente op de Veluwe en heeft veel te bieden als het gaat om lokale markten. Van de wekelijkse markt tot speciale themamarkten, in Heerde is er altijd iets te doen voor zowel inwoners als toeristen. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om een markt in Heerde te bezoeken.

Wekelijkse Markt

Elke vrijdagmiddag van 13:00 tot 18:00 uur is er een weekmarkt in het centrum van Heerde. Deze markt wordt gehouden in de Bonenburgerlaan en op het aangrenzende kerkplein. Je kunt er terecht voor een breed scala aan producten, van verse groenten en fruit tot kleding en accessoires.

Locatie en Parkeren

De markt is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Parkeren in Heerde is gratis, dus je kunt zorgeloos genieten van je marktbezoek.

Heerde Hessenmarkt

Over de Hessenmarkt

De Hessenmarkt is een braderie die jaarlijks wordt gehouden in de Dorpsstraat van Heerde. Dit jaar vindt het evenement plaats op zaterdag 20 mei 2023, van 10:00 tot 17:00 uur. De Dorpsstraat en een deel van de Bonenburgerlaan worden afgesloten om ruimte te maken voor kramen vol lokale en bijzondere producten.

Wat te verwachten

  • Standwerkers: Herkenbaar aan hun unieke verkoopstijl, verwacht goede deals en vermakelijke verkooppraatjes.
  • Muziek: Geniet van dweilorkesten en een DJ terwijl je neerstrijkt op een van de vele terrassen.
  • Kleedjesmarkt: Rondom de kerk kunnen kinderen een plekje huren voor €2,- om hun spulletjes te verkopen. Kom om 9:00 uur bij het hek van de Hervormde Kerk om een plaats toegewezen te krijgen.

Aanvullende Informatie

Parkeren is gratis in Heerde en de markt is gemakkelijk bereikbaar. Voor meer informatie of om je aan te melden als standhouder, bezoek de website van Organisatieburo Apeldoorn2000.

Tips voor Bezoekers

  • Het is aan te raden om contant geld mee te nemen, hoewel veel kramen ook pin accepteren.
  • Trek comfortabele schoenen aan; er is veel te zien en te doen.

Praktische Informatie

Conclusie

Heerde biedt een rijk scala aan marktopties, van de reguliere weekmarkt tot de bijzondere Hessenmarkt. Maak van de gelegenheid gebruik om de lokale cultuur op te snuiven, unieke vondsten te doen en te genieten van muzikaal entertainment.

Gerelateerde Pagina’s

  • Activiteiten in Heerde
  • Overnachten in Heerde