Markten in Lunteren op de Veluwe: Een Uitgebreide Gids

Lunteren, gelegen op de prachtige Veluwe, mag dan een rustige uitstraling hebben, het dorp biedt verrassend veel opties als het om markten en tweedehandswinkels gaat. Van vaste locaties voor rommelmarkten tot bijzondere brocante shops, er is voor elk wat wils. Hier volgt een complete gids.

Weekmarkten rondom Lunteren

Geen eigen weekmarkten in Lunteren

Hoewel Lunteren zelf niet beschikt over een weekmarkt, hoeft men niet ver te reizen om de gezelligheid en het aanbod van een markt te ervaren.

Weekmarkt in Barneveld

Op een steenworp afstand van Lunteren ligt Barneveld, een gemeente die elke week een drukbezochte weekmarkt organiseert.

Weekmarkt in Ede

Ook Ede is eenvoudig te bereiken vanuit Lunteren. De weekmarkt in Ede staat bekend om de diverse kramen, van verse producten tot unieke handgemaakte items.

Weekmarkt in Veenendaal

Voor een nog breder assortiment is er de weekmarkt in Veenendaal. Deze markt trekt bezoekers vanuit de wijde omtrek en is absoluut de moeite waard.

Jaarmarkten en Rommelmarkten in Lunteren

’t Kerkerf

Deze unieke plek aan de Dorpsstraat is meer dan alleen een rommelmarkt. Het is een ontmoetingsplaats waar men diverse tweedehandsartikelen kan vinden.

Brocante Mamaria

Een brocantezaak die alleen op zaterdag en op afspraak geopend is. De eigenzinnige verzameling en de sfeer maken een bezoek aan deze locatie tot een ware belevenis.

Kringloopwinkel Habbekrats

Deze kringloopwinkel is bijna de hele week open en biedt een grote verscheidenheid aan tweedehandsartikelen.

Rehoboth

Elke zaterdagochtend vindt hier een verkoping plaats van tweedehands meubels en andere artikelen. De opbrengsten komen ten goede aan de kerkvoogdij. Bovendien draagt deze locatie bij aan de jaarlijkse marktdag in het voorjaar.

Lunteren: Uw Startpunt voor Marktbezoeken op de Veluwe

Zonder eigen weekmarkt maar met een verrassend aanbod aan vaste verkooppunten voor tweedehandsartikelen en dichtbij andere marktrijke steden, is Lunteren een ideaal startpunt voor iedereen die van markten en unieke vondsten houdt.