Markten in Uddel – Een Dag vol Traditie, Gezelligheid en Lokale Producten

Uddel, gelegen in het prachtige landschap van de Veluwe, staat bekend om zijn rijke culturele en economische leven. Hoewel Uddel zelf geen weekmarkt heeft, biedt het jaarlijks een bijzondere ervaring in de vorm van de Zomermarkt. In dit artikel leest u alles wat u moet weten over deze markt, van datum en tijdstip tot het soort producten dat u kunt verwachten.

Weekmarkten

Hoewel Uddel geen weekmarkt heeft, kunnen liefhebbers van markten terecht bij de dichtstbijzijnde weekmarkt op de Veluwe in Ermelo, Putten of Apeldoorn.

Jaarmarkten

Zomermarkt Uddel

  • Locatie: Centrum van het dorp; Harderwijkerweg en Van Waalswijkweg
  • Datum en tijdstip: Dinsdag 25 juli 2023, van 14:00 tot 21:00 uur.
  • Wat kunt u verwachten?:De Zomermarkt in Uddel is een jaarlijkse traditie die dit jaar al voor de 24e keer plaatsvindt. Meer dan 110 kramen versieren de straten van Uddel. Van lokale ondernemers en clubs tot verenigingen, iedereen doet mee. Naast de reguliere kramen vindt u er ook kramen die oude ambachten tonen en kramen waar u kunt genieten van oliebollen en poffertjes!Het programma is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Er zijn maar liefst 115 ingevulde verkoopplekken waardoor de markt groter is dan ooit! Verwacht een scala aan producten: van etenswaren tot boeken en van kleding tot telefoonhoesjes. Daarnaast zijn er demonstraties van oude ambachten, zoals klompen maken, touw slaan en manden maken. Voor de kleintjes zijn er spelletjes van de Uddelse brandweer en springkussens.

Praktische informatie

  • Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. U kunt parkeren bij dorpshuis Blanke Schot en aan de Markveldweg. Volg de parkeerbordjes voor de aangewezen plekken.

Tips voor Bezoekers

  • De Zomermarkt is het drukst tussen 16:00 en 19:00 uur. Als u de drukte wilt vermijden, kunt u het beste vroeg in de middag of later op de avond gaan.

Mis de Zomermarkt in Uddel niet en ervaar de gezellige sfeer, de lokale producten en de traditionele ambachten. We hopen u daar te zien!